Veranda-lampen

Veranda-lampen

WELKOM

Welkom op de website van Veranda Lampen. Steeds meer mensen laten een veranda aan hun woning bouwen. Een veranda is een uitbouw aan de achterkant van de woning waar men lekker kan zitten en relaxen ook al is het niet zo heel warm buiten.In een veranda zit je eigenlijk binnen en buiten tegelijk.Ook al zou het een beetje regenen dan nog kan je lekker droog zitten en genieten van de buitenlucht. Helaas is een veranda niet voor iedereen bereikbaar. Men dient wel voldoende ruimte achter de woning te hebben. Als je dan buiten in de veranda zit wil je ook dat het gezellig is ingericht. Dus een mooie set stoelen met bijpassende tafel en bijzettafel.En natuurlijk ook wat accessoires zoals bloempotten of bloembakken.Het ligt er eigenlijk aan hoeveel ruimte er is.Als je ook in de avond buiten wil zitten is verlichting en een terrasverwarming wel handig. Wat betreft verlichting is er voldoende keuze in veranda-lampen. Dan kunnen hanglampen zijn maar ook muurlampen.Wij laten U op deze pagina een aantal voorbeelden zien van mooie veranda-lampen.

Hanglamp Jersey

Een populaire klassieke hanglamp met een strakke vormgeving.De lamp bestaat uit een aluminium behuizing voorzien van heldere beglazing.Het frame is voorzien van een zwarte poedercoating zodat hij lang mooie blijft.

naar de website

Kettinglamp NDSM

Deze robuuste kettinglamp is het best te omschrijven als stoer en industrieel. De lamp met zijn originele bauhaus vormgeving is echt een opvallende verschijning.Behalve in de veranda kan deze stoere hanglamp ook boven de tafel in de buitenkeuken hangen. De lamp wordt geleverd inclusief een 50 centimeter lange metalen ketting.

naar de website

Veranda lamp Madeira

Veranda-lamp Madeira bestaat bijna geheel alleen uit een glazen bol.De bol hangt aan een aluminium armatuur met dito plafondplaat.Het is een sfeervolle hanglamp met een romantische uitstraling wat echt perfect is in een veranda.

naar de website

Buitenlamp Sydney

Buitenlamp Sydney is een KS hanglamp in een rond model.Het is een stijlvolle luxe uitziende aluminium hanglamp met een stoere ketting van een halve meter lang.De hanglamp is geschikt voor onder andere een tube Led-lamp voor een sfeervolle uitstraling.

naar de website

Stallamp Vienna

Hier ziet U een handgemaakte pendelarmatuur vervaardigd uit hoogwaardig koper.Deze bijzondere lamp kan gebruikt worden als stallamp maar ook in de veranda of buitenkeuken.Dit model is tevens verkrijgbaar met drie lampenkappen.

naar de website

Lamp Kostas

Een stijlvolle KS Hanglamp met een opvallende kleine lampenkap.De lamp hang aan een zeventig centimeter lange ketting en is in drie uitvoeringen te verkrijgen.Dit model is ook verkrijgbaar als plafondlamp en wandlamp.

naar de website

Lamp aan Ketting

Deze robuuste kettinglamp wordt geleverd met een aluminium ketting van een halve meter lang.Het is echt de perfecte lamp om te gebruiken in een prieel of de veranda.

naar de website

Retrolamp Aviator

Hier ziet U een uitermate mooie retro hanglamp in de kleur zwart.Het is best wel een stoere lamp en de binnenkant is voorzien van een witte reflecterende coating.Deze lamp is in diverse kleuren te verkrijgen.

naar de website

Hanglamp Loft

Hanglamp Loft is een grote veranda-lamp met een gladde koperen lampenkap.Het is een robuuste lamp met een beetje vintage uiterlijk.

naar de website

Industrial XL Copper

Deze bijzondere hanglamp is het beste te omschrijven als stoer en industrieel.Het is een lamp waarvan de kap is vervaardigd uit ruw aluminium.Behalve dat deze lamp prachtig boven de tafel hangt is hij ook zeer geschikt voor de veranda of buitenkeuken.

naar de website

Industrial

Uitermate grote opvallende industrielamp met een hoogte van bijna een meter.Ook het gewicht mag er zijn want dit exemplaar weegt maar liefst vijftien kilo.

naar de website

Porto Cervo

Bijzonder mooie aparte scheepslamp uitgevoerd in messing en voorzien van een melkglas venster.De lamp hangt aan een ketting.

naar de website

Hanglamp Solingen

Een mooie niet al te grote KS retro hanglamp met een zwart deksel.De lamp hangt aan een glimmende zwarte ketting en is ook geschikt voor duurzame LED-Verlichting

naar de website

Hanglamp Lindau

Een bijzonder aparte en stijlvolle veranda-lamp of gevellamp vervaardigd uit brons.De lamp heeft een venster van helder glas zodat een optimale lichtopbrengst gegarandeerd is.

naar de website

Navigator Hanglamp

Hier ziet U een hele bijzondere en ook prachtige kettinglamp vervaardigd door met de hand gegoten aluminium.De lamp heeft ongecoat een vintage uiterlijk maar is ook in andere kleuren te verkrijgen.Het geribbelde venster wordt beschermd door een raster.

naar de website

Hanglamp 85 CM

Deze prachtig afgewerkte hanglamp is maar liefst bijna een meter in de hoogte.Het is een Authentieke kettinglamp van het verlichtingsmerk KS-Verlichting en is voorzien van helder glas voor een maximale lichtopbrengst.Men kan zowel van de deksel en het armatuur zelf kiezen uit vier kleuren.

naar de website

Old Industry Zwart

Kijk de kap van deze grote hanglamp eens mooi glimmen.Het is een industriele hanglamp van het merk KS verlichting.De lamp heeft een mooie trendy vormgeving met een kap van een halve meter in doorsnee. De lamp wordt geleverd met een 1 meter lange metalen ketting.

naar de website

Stallamp Solingen

Dit is de Solingen stallamp met een ronde aluminium deksel in de kleur zwart.De hanglamp is voorzien van een groot model stolp met heldere beglazing zodat de lichtopbrengst optimaal is.

naar de website

Maxime XL

Hanglamp Maxime XL is een lamp met een geheel koperen deksel hangende aan een messing ketting.Deze mooie hanglamp is echt een aanwinst voor de veranda maar kan uiteraard ook binnen gebruikt worden.

naar de website

Hanglamp Porto Fino

Let vooral eens op de sierlijke vorm van de kap van deze mooie Porto Fino verandalamp. Het is een unieke lamp met retro uiterlijk in een vintage groene kleur.Deze prachtige hanglamp is ook in andere kleuren te verkrijgen.

naar de website

Lamp Labenne

Hanglamp Labenne is een veranda-lamp van het bekende verlichtingsmerk KS-Verlichting.De deksel van deze lamp is vervaardigd van hoogwaardig brons met koper.De beglazing is helder en geschikt voor alle soorten lichtbronnen.

naar de website

Veranda Lamp leusden

Veranda Lamp Leusden is een trendy kettinglamp met een stijlvolle strakke vormgeving.De mooie KS Lamp is geschikt voor alle soorten verlichting zoals spaarlampen en LED verlichting.De behuizing van deze prachtige lamp is maar liefst een halve meter hoog.

naar de website

Hanglamp Italo

Een mooie afgewerkte maar toch stoere robuuste grijze aluminium hanglamp.De lamp is voorzien van een groot robuust opzetblok en hang aan een metalen ketting van een meter lang.

naar de website

Veranda-lamp Toscane

Een prachtige en perfect afgewerkte veranda-lamp met een koperen deksel.Het armatuur wordt geleverd met een aluminium ketting van ongeveer vijftig centimeter lang.Deze hanglamp kan binnen of buiten in de veranda gebruikt worden.

naar de website

Detroit Industrie

Deze aparte Detroit hanglamp heeft een mooi stoer uiterlijk. De hanglamp is bevestigd aan een aluminium vintage stroom behuizing wat de lamp juist zo bijzonder maakt. Met de bijgeleverde aluminium plafondhaak hangt u de lamp op met het dubbele ijzerdraad. De lamp is eenvoudig in hoogte te verstellen.

naar de website

Industrieel ruw Grijs

Hier ziet U een stoere grote hanglamp hangend aan een ketting van ongeveer een meter lang.De grove lampenkap is vervaardigd van ruw aluminium en heeft een grijze kleur gekregen.Deze hanglamp is geschikt voor alle lichtbronnen dus ook voor spaarlampen en LED-lampen.

naar de website

Kettinglamp Dover

Een prachtige maritieme kettinglamp uitgevoerd in een zware kwaliteit brons.Het venster wordt bescherm door een raster die je met drie vleugelmoeren vast kan draaien.Deze stoere robuuste lamp kan gebruikt worden in de veranda maar ook gewoon binnen in huis.

naar de website

Navigator Wandlamp

De navigator Veranda lamp is als hang en als wandlamp beschikbaar.Ook hier heeft de lamp een geribbeld venster waardoor er een aparte lichtinval ontstaat.

naar de website

Old Industry Zwart

Ook deze Old Industry heeft een stoer en industrieel uiterlijk.De hanglamp is voorzien van een zwarte robuuste kap van een halve meter in doorsnee en veertig centimeter hoogte.Deze hanglamp wordt geleverd met een metalen ketting van een meter lang.

naar de website

Hanglamp Ancona

Hanglamp Ancona is een aluminium lamp van KS verlichting hangende aan een ketting.De kettinglamp is uiterst betaalbaar en verkrijgbaar in drie kleuren.

naar de website

Oslo aan Ketting

Een mooie robuuste maar toch niet hele grote kettinglamp voor in de veranda.De bol is gemaakt van kunststof en is geschikt voor alle lichtbronnen dus ook voor LED-verlichting.De metalen ketting is maximaal 50 centimeter lang.

naar de website

Lamp Luca

Een hele mooie en lekker goedkope hanglamp vervaardigd uit aluminium.De ronde hanglamp is niet heel groot maar toch uitermate geschikt om te gebruiken in de veranda of buitenkeuken.

naar de website